Remmen-iconRemmenservice met originele Bosch-onderdelen

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto.

Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Maak vandaag nog een afspraak bij Autoservice Luikens Stadskanaal!

Kies voor remmenservice met originele Bosch-onderdelen

Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleert uw autogarage uw remmen en de remvloeistof.

Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen die bestaan uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Alle onderdelen zijn dus precies op elkaar afgestemd. Het is vanzelfsprekend dat Autoservice Luikens Stadskanaal alleen maar gebruik maakt van origninele, kwalitatieve Bosch-onderdelen.

Denk aan uw remvloeistof

Remvloeistof is belangrijk, omdat dit de kracht overbrengt van het rempedaal naar de remmen. Als de remvloeistof te oud is of vervuild is met waterdruppeltjes, dan kan de remwerking afnemen met wel 90%! Hierdoor zal de auto in het slechtste geval vrijwel niet meer remmen. Het tijdig vervangen van remvloeistof is dus absoluut noodzakelijk.

Bij elke onderhoudsbeurt controleert Autoservice Luikens Stadskanaal uw remmen en de remvloeistof.


Maak vandaag nog een afspraak bij Autoservice Luikens Stadskanaal voor een controle van uw remmen!