Onderhoud-icon

Kleine onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een klein onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, batterij, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst /vervangen.

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Autoservice Luikens Stadskanaal u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Elke onderhoudsbeurt bij Autoservice Luikens Stadskanaal heeft een eigen tarief. Informeert u naar de juiste prijs!

Grote onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Bovendien zit bij de grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring inbegrepen*! De onderhoudsspecialisten van Autoservice Luikens Stadskanaal zijn door geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Autoservice Luikens Stadskanaal u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Elke onderhoudsbeurt bij Autoservice Luikens Stadskanaal heeft een eigen tarief. Vraag naar de juiste prijs!

*Exclusief 4-gasmeting of roetmeting en afmeldkosten.