Onderhoud-icon

Onderhoud en reparatie van uw auto

Voor reparatie en onderhoud gaat u naar Autoservice Luikens Stadskanaal

Autoservice Luikens Stadskanaal garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. U kunt voor elk merk auto terecht bij een Autoservice Luikens  Stadskanaal. We maken gebruik van Bosch-apparatuur en zorgen geregeld voor technische trainingen voor het personeel.

 

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Daarom is regulier onderhoud zo belangrijk. De apk is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

 

Goede momenten voor zulke periodieke controles zijn voorafgaand aan de vakanties. Uw auto rijdt elk jaar in de zomervakantie en heen en terug van de wintersport de grootste afstanden aan één stuk. Die afstanden wilt u met een gerust gevoel afleggen. Pech onderweg is bovendien het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten. Daarnaast hebt u in de zomer met hitte en pollen te maken? Doet uw airco het nog goed? Is uw pollenfilter schoon? In de winter kunnen extreme kou en gladde wegen u voor uitdagingen stellen. Dan het is zaak dat uw auto altijd start en van de goede banden is voorzien. Bereid uw auto dus voor op elk seizoen en elke vakantie en maak vandaag nog een afspraak met Autoservice Luikens Stadskanaal!