Bandenwissel-iconOnze bandenwissel

Ook in de zomer de perfecte grip.

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar ook in de zomer is het van belang dat u op de juiste banden rijdt. Winterbanden zijn zachter dan zomerbanden en slijten daarom sneller. Door slijtage neemt de grip en stabiliteit op de weg af en dit kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop voor onverwachte en gevaarlijke situaties zorgen. Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.
Laat uw banden wisselen door ons en profiteer van de voordelen:

  •  
    Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Vraag naar de mogelijkheden bij Autoservice Luikens Stadskanaal!
  •  
    Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken of de remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn.
  •  
    En als de zomerbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning.

Bij Autoservice Luikens Stadskanaal voeren wij een vakkundige inspectie uit aan alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.

Ga veilig weg op en laat uw banden wisselen bij Autoservice Luikens Stadskanaal!