Airco-iconOnze aircoservice

Voor een optimale luchtkwaliteit.

Bijna alle auto’s hebben tegenwoordig een airco. In de zomer zorgt hij voor een koele auto, in de winter voorkomt hij beslagen ruiten. Zo draagt de airco bij aan een veilige en ontspannen manier van rijden.

Maar uw airco blijft het niet zomaar altijd doen. Ook die heeft onderhoud nodig! Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren, om te kijken of hij nog steeds de temperatuur in uw auto onder controle houdt. Tijdens zo’n airco-servicebeurt vervangen we waar nodig het koudemiddel van uw airco, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

De voordelen van onze aircoservice:

  •  
    Autoservice Luikens Stadskanaal werkt met Bosch-apparatuur, waarmee wij de airco controleren. Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  •  
    Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  •  
    De interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

Maak daarom vandaag nog een afspraak bij onze garage en laat uw airco en interieurfilter nakijken!