Filter-iconBescherm uw motor met de filters van Bosch

Filters beschermen op en in het voertuig alles wat waardevol is. Ze beschermen het injectiesysteem en de motor tegen deeltjes, water en resten in de brandstof. Verstopte filters kunnen schade aan uw motor veroorzaken. Dit wilt u natuurlijk liever voorkomen! Het is daarom van belang dat u de filters in uw auto regelmatig laat controleren en vervangen.

Wij werken met de filters van Bosch

Bij Autoservice Luikens  bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar kwalitatief goede filters. Want wij werken met de filters van Bosch. Bosch werkt nauw samen met alle autofabrikanten. Met meer dan 2.000 filters in haar assortiment, hebben we altijd het juiste Bosch-filter voor uw auto.

Vijf soorten filters

Bosch diesel- en benzinefilters: Bosch-brandstoffilters zijn gemaakt van een speciaal, hoogwaardig filtermateriaal. Bosch garandeert dan ook een hoog absorptievermogen van vuildeeltjes en een lange levensduur. Ook zijn de filters zeer goed bestand tegen temperatuurschommelingen, druk en agressieve brandstofsoorten zoals biodiesel.
Bosch-oliefilters: de Bosch-oliefilters filteren de olie zeer effectief en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Dit komt omdat zij gemaakt zijn van speciaal geïmpregneerd filtermateriaal.
Op deze manier voorkomt u vroegtijdige slijtage en verhoogd olieverbruik.
Laat autoservice Luikens het oliefilter vaker controleren wanneer u veel korte afstanden rijdt of vaak in de file staat.
Bosch-actieve koolstofinterieurfilters: de actieve koolstoflaag in het Bosch-interieurfilter filtert de kleinste inadembare deeltjes uit de lucht en zorgt zo voor bescherming van de inzittenden tegen pollen, stof en schadelijke gassen. Laat uw interieurfilter ieder 15.000 kilometer of één maal per jaar vervangen.
Bosch-luchtfilters: Bosch-luchtfilters zorgen voor maximaal motorvermogen. De filters onderscheiden zich door hun uitstekende pasvorm, perfect aangepaste luchtdoorlatendheid en duurzame afdichting. Zo voorkomt u slechte motorprestaties.
Bosch onderdelen: kwaliteit en betrouwbaarheid